Süper Lig 34. hafta | Rizespor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Rizespor ve Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Avrupa kupalarına katılmak isteyen Rizespor, Ankaragücü maçını kayıpsız atlatmayı hedefliyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü ise Rizespor maçından puan veya puanlarla ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Rizespor - Ankaragücü mücadelesini Turgut Doman yönetecek. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın detayları belli oldu. Peki Rizespor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 26.04.2024 - 16:40
Süper Lig 34. hafta | Rizespor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İlhan Palut yönetiminde sezonun başarılı takımlarından birisi olan Rizespor, Avrupa kupalarına katılabilmek için mücadele ediyor. Sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala Çaykur Rizespor, 48 puanla 6. sırada yer alıyor. Başakşehir ve Beşiktaş’ı yakalamak isteyen mavi-yeşilliler, taraftarının önünde Ankaragücü’nü mağlup ederek üç puana ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Ankaragücü ise düşme hattının 4 puan üzerinde bulunurken rakipleriyle puan farkını açmak istiyor. Peki Rizespor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

RİZESPOR - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN?

’in 34. haftasında Rizespor ve Ankaragücü kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi Turgut Doman yönetirken yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ve Samet Çiçek yapacak.

Rizespor - Ankaragücü karşılaşması 28 Nisan Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

RİZESPOR SON DURUM

İlhan Palut yönetimindeki Çaykur Rizespor bu sezon ligde oynadığı 33 karşılaşamda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 43 kez sarsarken kalesinde ise 49 gol gördü. Karadeniz ekibi topladığı 48 puanla 6. sırada yer alıyor.

ANKARAGÜCÜ SON DURUM

Emre Belözoğlu’nun çalıştırdığı i Ankaragücü geride kalan haftalarda oynadığı 33 karşılaşmada 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Başkent ekibi rakip fileleri 40 kez sarsarken kalesinde ise 43 gol gördü. Ankaragücü haftaya topladığı 37 puanla 13. sırada girdi.

Sayfa Yükleniyor...