Eyüpspor Başkanı Özkaya'nın Galatasaray maçını tribünden izlemesine ilişkin açıklama geldi: "Can sıkmaya başladı"

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın Alanyaspor-Galatasaray maçını tribünden izlemesine ilişkin Eyüspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız açıklamada bulundu. Kulaksız, "Eyüpspor’umuzun Galatasaray Fenerbahçe rekabetinin dışında kalması gerektiğini, süper lige çıkmamız durumunda herkese eşit mesafede duracağımızı, herkese karşı onurlu bir şekilde en iyi mücadeleyi edeceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Fakat böylesine açık ve şeffaf duruş sergilediğimiz bir konunun bu kadar saptırılması can sıkmaya başladı." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 16.04.2024 - 07:54
Eyüpspor Başkanı Özkaya'nın Galatasaray maçını tribünden izlemesine ilişkin açıklama geldi: "Can sıkmaya başladı"

Süper Lig'in 32. haftasında , deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmayı tribünde takip edenler arasında Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen 'un başkanı da vardı. Eyüpspor cephesinden konuya ilikin açıklama geldi.

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"SÜPER LİG MÜSABAKASINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN GİTTİ"

Başkanımız, teknik heyetimiz ve şampiyon olan takımımız ile birlikte Antalya’ya 3 günlüğüne tatile geldik. Başkanımız Murat ÖZKAYA’da aynı şehirde oynanan Alanyaspor- Galatasaray maçını izlemek için Alanya’ya gitti. Oraya Galatasaray’ı desteklemek için değil, Eyüpspor’un Başkanı olarak bir Süper lig müsabakasını yakından takip etmek için gitti.

"KONUNUN BU KADAR SAPTIRILMASI CAN SIKMAYA BAŞLADI"

Başkanımız aynı zamanda Galatasaray taraftarı olduğunuda kamuoyundan hiç saklamadı, buna ek olarak da Eyüpspor’umuzun Galatasaray Fenerbahçe rekabetinin dışında kalması gerektiğini, süper lige çıkmamız durumunda herkese eşit mesafede duracağımızı, herkese karşı onurlu bir şekilde en iyi mücadeleyi edeceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Fakat böylesine açık ve şeffaf duruş sergilediğimiz bir konunun bu kadar saptırılması can sıkmaya başladı. Beşiktaş’a,Fenerbahçe’ye,Galatasaray’a, Trabzonspor’a ve diğer süper lig kulüplerimize gönül vermiş taraftarlar müsterih olsun, Eyüpspor’umuz göstereceği mücadele ile kamuoyunun saygı duyacağı bir kulüp olacak.

Sayfa Yükleniyor...