"Bursaspor şampiyondu..."

Spor Servisi'nde bugün Mehmet Demirkol ve Fuat Akdağ, Beşiktaş'ın Karabükspor galibiyeti sonrası Süper Lig'de üç büyüklerin performanslarını masaya yatırdı. Mehmet Demirkol, düzen ve ritime bakılsaydı Bursaspor şampiyon olurdu" dedi.

NTV Spor 28.04.2015 - 12:25
"Bursaspor şampiyondu..."

Mehmet Demirkol, Bursaspor ve ligin durumuyla ilgili konuşurken, "Düzen ritim gibi şeylere girersek başka adreslere gitmemiz gerekir. Şampiyonluğu burada artık istemek önemli. Çünkü herkesin çok ciddi problemleri var. Galatasaray'ın çok ciddi defansif, Fenerbahçe'nin çok ciddi ofansif problemleri var. Beşiktaş da kendisini farklı yapan kompakt oyununu kaybetti. Eğer düzen ve ritimden bahsediyorsak; puan durumu olmasa, artistik puanlara puan kaldırıyor olsaydık, Bursaspor şampiyondu, çok net söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un kaybettiği oyun olmadığını vurgulayan Demirkol, "Kaybettikleri oyun yok; çünkü bu maçta çok kötü dediğim oyunları yok. Ama maçları kaybettiler. 2-0 öne geçtiler berabere kaldılar. Büyüklere karşı acayip futbol oynadılar atamadılar. Ama ritim ve düzen diyorsan şampiyon Bursa'dır. Şampiyonluğu forma ve istek etkiliyor. Seyirci hakemi etkiliyor, hakemin eli ayağı tutuşuyor.
acayip acayip kararlar çıkıyor" yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...