Semih ilk 11'e dönüyor!

Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan ve bir süredir takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Semih Kaya, Sivasspor maçıyla birlikte ilk 11'e dönüyor.

NTV Spor 28.04.2015 - 13:03
Semih ilk 11'e dönüyor!

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında milli stopere şans verecek.

Sakatlığını atlattıktan sonra hırslı bir şekilde takımla çalışmalarına devam eden Semih Kaya, Hamzaoğlu'ndan görev bekliyordu. Galatasaray teknik direktörü, maç eksiği olduğu gerekçesiyle Semih'i lig maçlarında değerlendirmemişti. Kupadaki Manisaspor mücadelesinde sahada yer alan Semih, çalışma temposunu arttırarak ilk 11'i zorlamaya başladı.

Yine bir kupa maçında sahada bulunacak olan genç stoper, performansına göre Pazartesi günü oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da kadroda yer alacak. Chedjou'nun Gaziantepspor maçında cezalı duruma düşmesi nedeniyle Hamzaoğlu, Hakan Balta'nın yanında Semih Kaya'yı düşünüyor.

Alanya kampında sol diz iç yan bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle ligde ikinci yarı maçlarında henüz forma şansı yakalamayan Semih Kaya, Spor Toto Süper Lig'deki son maçına 4 Ocak 2015 tarihinde Beşiktaş önünde çıkmıştı. Sarı kırmızılılar Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı Melo ve Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 2-0 kazanmıştı.

Bu sezon ligde 13, Şampiyonlar Ligi'nde 6, kupada ise 3 maçta oynayan başarılı stoper, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Semih, Akhisar Belediyespor mücadelesinde oynayıp kart görürse sonraki hafta oynanacak Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...