Dev kapışma NTV Spor ve NTVSpor.net'te!

Almanya Kupası'nda futbolseverleri dev bir yarı final karşılaşması bekliyor. Bayern Münih ile Borussİa Dortmund arasında oynanacak maç saat 21.30'dan itibaren NTV Spor ve NTVSpor.net’ten naklen yayınlanacak.

NTV Spor 28.04.2015 - 14:28
Dev kapışma NTV Spor ve NTVSpor.net'te!

Alman futbolunun en gözde iki takımı Bayern Münih ile Borussia Dortmund kupa yarı finalinde kozlarını paylaşıyor.

Allianz Arena'da oynanacak dev maça Bayern Münih lig şampiyonu unvanıyla çıkacak. Hafta sonunda Hertha Berlin'i mağlup eden Bavyera ekibi, takipçisi Wolfsburg'un Borussia Mönchengladbach'a yenilmesiyle bitime 4 hafta kala üst üste 3. şampiyonluğunu ilan etti.

Kupa yarı finaline gelene dek; Hamburg, Braunschweig ve Bayer Leverkusen'i saf dışı bırakan Bayern Münih'te Franck Ribery, David Alaba ve Holger Badstuber'in sakatlıkları sürüyor. Borussia Dortmund ise kupa yolculuğunda St. Pauli, Dinamo Dresden ve Hoffenheim'ı turnuva dışına itti. Sarı-siyahlı ekipte Nuri Şahin, Weidenfeller ve Sebastıan Kehl sakatlıkları nedeniyle Bayern Münih karşısında görev alamayacak.

Sezon sonu Borussia Dortmund teknik direktörlüğünden ayrılacağını açıklayan Jurgen Klopp, takımının başında son kez Bayern Münih karşılaşmasına çıkacak. Bu sezon iki takım arasında ligde oynanan iki maçı da Bayern Münih 2-1 ve 1-0'lık skorlarla kazanmıştı.

Bayern Münih ile Borussia Dortmund geçtiğimiz yıl finalde karşı karşıya gelmiş; uzatmaya giden maçı 2-0 kazanan Bavyera ekibi kupayı müzesine götürmüştü.

Sayfa Yükleniyor...