"Oyuncularımı eleştiremiyorum"

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe'ye sahasında 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Oyuncularım futbol adına doğruyu yaptı. Yenilgi nedeniyle oyuncularımı eleştiremiyorum" dedi.

NTV Spor 28.04.2015 - 23:49
"Oyuncularımı eleştiremiyorum"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, oynadıkları futbolla yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Şenol Güneş, "Kupa iki ayaklı bir oyun. Biz ilk ayağını kaybettik. Oynadığımız futbolla bu yenilgiyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Tabii ki kaybettiğimiz için üzgünüz. İlk kez böylesine dolu tribünlere oynadık. Bunun devam etmesini istiyorum. Fenerbahçe bizi biliyordu. Golü yiyene kadar Fenerbahçe'ye pozisyon bile vermedik. Beraberliğe razı bir oyun oynayan rakibimiz, kaptırılan topla öne geçti. Eşitliği yakaladık. Ancak Fenerbahçe duran topla öne geçti. Beraberliğe oynayan rakibimiz 2-1 öne geçince güven kazandı. İkinci yarı başında bir tek Emenike'nin, bizim ise 5 gol pozisyonumuz oldu. Oyuncularım futbol adına doğruyu yaptı. Böyle kazanıp, kaybedeceğiz ama bu futbolumuzdan ödün vermeyeceğiz. Gol yemeden kazanmak istiyorduk, olmadı. Yenilgi nedeniyle oyuncularımı eleştiremiyorum. Fenerbahçe'nin 5-6 oyuncusunu değiştirecek oyuncu kadrosu var. Bunların hem ekonomik, hem de futbol kaliteleri yüksek. Avantaj Fenerbahçe'de. İkinci maçta bunu lehimize çevirmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel için yapılan tezahüratların sorulması üzerine Güneş, "Kendi futbolcuma yapılmasını istemediğim olayın yapılmasını doğru bulmuyorum. Hakem, Volkan'a vakit geçirdiği için sarı kart gösterdi. Aynı pozisyonu 6-7 kez tekrarladı. Kart göstermediği için tepki gösterdim. Ama ben ne hakemler gördüm, böyle ufak hataları önemsemiyorum. O kadar çok hata gördüm ki, bu bir şey değil" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...