Bayern'e Robben ve Lewandowiski şoku!

Bayern Münih'in penaltılarla Almanya Kupası yarı finalinde Borussia Dortmund’a elenirken, iki yıldız oyuncusundan gelen haberle de sarsıldı. Maçta sakatlanan Arjen Robben’in sezonu kapattığı, Robert Lewandowski’nin ise üst çenesiyle burnunu kırıldığı ve beyin sarsıntısı geçirdiği açıklandı.

NTV Spor 29.04.2015 - 13:07
Bayern'e Robben ve Lewandowiski şoku!

Bayern Münih, yaklaşık bir ay süren sakatlığın ardından Borussia Dortmund karşılaşmasıyla sahalara dönen Robben'in dönüşüne sevinemedi. Karşılaşmanın 68. dakikasında Thiago'nun yerine oyuna giren Hollandalı oyuncu, baldırından sakatlandı ve 84. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bayern'e bir kötü haber de Robert Lewandowski'den geldi. Uzatma dakikalarında Dortmund kalecisi Langerak ile çarpışan Lewandowski'nin üst çenesiyle birlikte burnunun da kırıldığı ve beyir sarsıntısı geçirdiği açıklandı.

Bayern Münih'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Arjen Robben'in sezonu kapattığı resmen duyuruldu ve “Sol baldırından sakatlanan Robben için sezon bitti” denildi.
 
Bayern, Robert Lewandowski'nin durumuyla ilgili net açıklama yapmazken, Robben'in ardından Polonyalı golcünün de Barcelona ile oynanancak Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarında büyük ihtimalle forma giyememe ihtimali doğdu.

Bayern'de tek sevindirici haber maçın ikinci yarısında sakatlanan Thiago'dan geldi. İspanyol oyuncuda herhangi bir sakatlık tespit edilmedi.
 
Ligde şampiyonluğunu ilan eden Bayern, Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde oynayacağı maçlara Lewandowski, Robben, David Alaba, Holger Badstuber ve büyük ihtimalle Franck Ribery gibi önemli oyunculardan yoksun çıkacak.

Sayfa Yükleniyor...