Göztepe aşkına 6700 km!

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta şampiyonluğunu garantileyen Göztepe'nin ligin son haftasında oynayacağı Nazilli Belediyespor maçına GözGöz Avrupa Grubu üyeleri Hollanda'dan gelecek.

NTV Spor 29.04.2015 - 17:28
Göztepe aşkına 6700 km!

Göztepe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Avrupa'da yaşayan Göztepelilerin kurduğu "GözGöz Avrupa" grubunun, Nazilli Belediyespor karşılaşması için Amsterdam'dan otobüsle bugün yola çıkacağı ve 7 ülkeyi kapsayan 6700 kilometrelik yolculuğun sonunda İzmir'e ulaşacağı bildirildi.

Yaptıkları seyahatin Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi için harekete geçen grubun, en uzun deplasman rekoru için gerekli başvurulara başladığı kaydedildi.

Grupta Ajax taraftarlarının da yer alacağı belirtildi.

GözGöz Avrupa Grubu yaptığı açıklamada, bu organizasyonla sevdanın, sınır ve mesafe tanımadığının ispatlanacağı vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yer aldığımız ligin veya alınan başarısız sonuçların bir üst kimlik olarak gördüğümüz Göztepe sevdamızı azaltamayacağını göstermeye, tüm futbol sevdalılarına futbolun sahibinin takımlarını karşılıksız seven biz taraftarlar olduğumuzu, gücümüzün dünyayı sarsabileceğini kanıtlamaya geliyoruz. Maç sonucu ya da puan durumu ne olursa olsun biliyoruz ki 'biz kazanacağız' çünkü yüreğimizde hiç sönmeyecek Göztepe ateşi ile geliyoruz. Hangi renklere olursa olsun futbol aşkını kalbinde hisseden bütün gerçek taraftarları selamlıyor, özgürce futbol oynanan güzel bir dünya diliyoruz. Armayı gurbette görenin gözlerinden yaş gelir."

Sayfa Yükleniyor...