Milan taraftarı öfkeli!

Milan'da son dönemde yaşanan belirsizlik ortamı; taraftarı kızdırdı. Kırmızı-siyahlılar, Genoa karşılaşmasında bir protesto eylemine imza attı.

NTV Spor 30.04.2015 - 11:48
Milan taraftarı öfkeli!

Görkemli geçmişine karşın, son yıllarda İtalya'da şampiyonluk yarışından uzak kalan Milan'da, taraftarın öfkesi patlama noktasına geldi. İtalyan futbolunda geniş bir döneme damgasını vuran kırmızı-siyahlılar, üst üste 2. sezon da, Avrupa kupalarına katılamama tehlikesiyle karşı karşıya. Son olarak San Siro'da Genoa'ya 3-1 yenilen 10. sıradaki Milan ile düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Atalanta arasında sadece 11 puan fark bulunuyor.

Teknik direktör Filippo Inzaghı'nin koltuğu da sallantıda görünüyor. Bir yandan da kulübün sahibi Silvio Berlusconi'nin, Milan'ı Tavyanlı bir işadamına satacağı haberleri İtalyan basınında gündemi meşgul ediyor.

Tam anlamıyla bir kargaşa ortamının yaşandığı kırmızı-siyahlı kulübün taraftarı, Genoa maçında bir protesto gösterisine imza attı. Tribünlerde yaptıkları "Yeter" yazılı koreografiyle Milan yönetimine mesaj gönderen taraftar, kulüpteki belirsizlik ve kargaşa ortamının bir an önce sonlandırılması çağrısı yaptı.

Sayfa Yükleniyor...