"Buraya bunun için geldim"

Fenerbahçe, sahasında Balıkesirspor'u 4-3 yenerken, maçın yıldızı Diego Ribas, LİG TV'ye açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 02.05.2015 - 21:33
"Buraya bunun için geldim"

Fenerbahçe, iki kez geriye düştüğü maçta Balıkesirspor'u 4-3 yenerken, sahanın yıldızı 1 gol ve 2 asistle oynayan Diego Ribas oldu.

Maç sonrasında, Balıkesirspor maçındaki performansıyla ilgili açıklamalarda bulunan Brezilyalı oyuncu, "Bu akşam gösterdiğim performanstan çok mutluyum. Ben aslında buraya bunun için geldim. Evet bazen sıkıntılı dönemler oldu, kötü günler geçirdiğim oldu ancak bunlar artık geride kaldı. Artık ligin en kritik dönemine geldik. Böyle bir dönemde böyle bir performans sergilediğim için mutluyum. Ama bu maçı arkadaşlarımla beraber kazandık" dedi.

Takım iyi oynadıkça kendi performansının da arttığını söyleyen Diego, "Bursa maçında da gerçekten çok iyi oynadığımı düşünüyorum. Hem Bursa maçı hem bu maç, benim için harika oldu. Bu akşam bazı hatalar yaptık. Böyle kritik bir haftada galip gelmemiz çok önemliydi. Takım iyi oynadıkça oyuncuların da yetenekleri ön plana çıkıyor. Bu benim için de böyle" diye konuştu.

Forma giyemediği günlerde de kendisini hazır tuttuğunu söyleyen Brezilyalı, "40 günlük futbol oynamadığım bir dönem oldu. Ben bu dönemde kendimi hazır tuttum. Hep o şansıN geleceği günü bekliyordum. bugün kendimi de çok iyi hissettim. bundan sonra böyle devam etmesini umuyorum" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...