"Rakibi küçük gördük"

Fenerbahçe, Balıkesirspor'u 4-3 yenerken, 2 gole imza atan Moussa Sow maç sonrası LİG TV'ye açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 02.05.2015 - 21:51
"Rakibi küçük gördük"

Fenerbahçe 3-2 geriye düştükten sonra sahneye çıkan Moussa Sow, önce takımına 3-3'lük beraberliği, daha sonra ise 4-3'lük galibiyeti getiren gollere imza attı.

Senegalli oyuncu, maç sonrasında ise çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu maçta yaptıkları hataları tekrarlamamaları gerektiğini vurgulayan Sow, "Bu akşamla güzel şeyler de oldu ancak kötü şeyler de oldu. İlk yarı belki de bunu itiraf etmemiz lazım, rahat bir oyun sergiledik ve rakibimiz de girdiği pozisyonları değerlendirerek üç gol buldu. Önümüzdeki 5 maç için ders niteliğinde olması lazım. Bu maçın ilk yarısındaki hataları yaparsak, şampiyonluk bizden uzaklaşacaktır" dedi.

Rakiplerini küçük gördüklerini vurgulayan Sow, "Aslında bu akşam baskı yoktu üzerimizde. Belki rakibi küçük gördük ve rehavete kapıldık. Rakibimize karşı saygı eksikliğimiz vardı. Ama bunun tekrarı olmayacak. Çünkü daha sonra düşündüğümüzde, karşımızda kaybeden bir şeyi olmayan Balıkesirspor vardı" diye konuştu.

Artık ligde puan kaybına tahammüleri olmadığının da altını çizen Moussa Sow, "Çok dikkatli olmamız lazım. Hiçbir şekilde artık kayıp lüksümüz yok. Umarım tüm taraftarlarımız arkamızda olur. Umarım diğer maçlarda yaptığımız hataları yapmayız. Biz şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...