Soyunma orasının gündemi...

Balıkesirpor karşısında şok bir ilk yarı yaşayan ve soyunma odasına 3-3 ile giden Fenerbahçeli futbolcular, rakibi küçümsediklerini konuşmuşlar...

NTV Spor 02.05.2015 - 22:06
Soyunma orasının gündemi...

Fenerbahçe'de Sow'un rakibi küçümsedikleri yönündeki açıklamasına Webo'dan da destek geldi. Webo, 3-3 biten ilk yarı sonrası soyunma odasında tamamen bunu konuştuklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası Lig TV'ye konuyan Pierre Webo, takım arkadaşı Sow'un rakibi küçümsedikleri yönündeki itirafına katıldığını söyledi.

"Sow'a katılıyorum, özellikle ilk yarıoda böyle bir durum vardı" diyen Kamerunlu futbolcu, 3-3 girdikleri devre arasında tamamen bunun üzerine konuştuklarını belirtti. "Devre arasına 3-3 girince 'Biz bu maçı kazanmak zorundayız, bizi destekleyenleri mutlu etmek zorundayız. İkinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe izletelim' dedik" diyen Webo, bunu da yaptıklarını ifade etti.

Futbolda iyi hücum kadar iyi savunmanın da önemli olduğunu ama ilk yarıda bunu yapmadıklarını hatırlatan Webo, "İkinci yarıda bu düşünce ile sahaya çıktık, bir gol daha bulduk ve rakibimize gol şansı tanımadık. İşimizi daha ciddiye aldık" dedi.

Balıkesirspor'un performansına çok şaşırdığını da söyleyen Webo, "İlk yarıda 3 gol attılar. Kadıköy'de belki de hiç başımıza gelen bir durum değildi, çok iyi oyun çıkardılar. Bu akşam harika bir maç izlettik" diye konuştu.
 
Bu arada Webo, Sow'un sadece tespitlerini değil başarılı performansını da değerlendirdi. Muhabirin "Sow ile çok iyi oynuyorsun" sözlerine esprili bir şekilde "O benle iyi oynuyor, ben daha büyüğüm" diye yanıt veren Kamerunlu yıldız, ardından şunları söyledi: "Buraya geldiğimden beri birlikte oynadığım bir oyuncu, hatta en uzun süre birlikte oynadığım oyuncu. Hem saha içinde hem dışında çok iyi anlaşıyoruz, çok iyi bir armoni yakaladık"

Webo, taraftarlardan desteklerini sürdürmelerini de isteyerek "Bu akşam taraftarın desteği çok önemliydi, bunu arkamızda hissetik. Umarım böyle devam eder... Hep beraber şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...