"Orta yaptım top kaleye gitti"

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'e 4-3 yenilen Balıkesirspor'un 3. golünü atan Berkan Emir, yaptığı ortanın gol olduğunu söyledi.

NTV Spor 02.05.2015 - 22:53
"Orta yaptım top kaleye gitti"

Berkan Emir, maçtan sonra yaptığı açıklamada, serbest vuruştan attığı golle ilgili olarak, "Orta yaptım, top kaleye gitti, güzel gol oldu. Sevindim ama sonuç kötü olunca bir anlamı olmuyor" dedi.

Her maçta iyi oynadıklarını belirten Berkan, "Tecrübesizlikten çok gol yiyoruz. Biraz daha dikkatli olabilseydik şu an çok farklı konumda olabilirdik" diye konuştu.

Balıkesirspor'un kalecisi Emrullah Şalk ise herkes için sürpriz bir skor olduğunu vurgulayarak, "Burada Fenerbahçe'ye 3 gol atmak gerçekten beceri ister. Biz bunu başardık ancak daha önce de olduğu gibi skoru koruyamamanın sıkıntısını yaşadık. Rakibimize şampiyonluk yolunda başarılar dileriz. Kendimiz de bundan sonra kalan maçlarımızı kazanmaya bakacağız" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in yediği gol için eleştirilmesinin doğru olmadığını savunan Emrullah, "Ligin ilk yarısında yediğim golde kendi seyircim bile beni eleştirirken sağ olsun geldi bana destek oldu. Bugün de kendisi öyle bir hata yaptı. Bu futbol, bugün bize yarın ona oluyor ama dünyanın en iyi kalecileri de hatalı gol yiyor. Kusursuz olsak ne o Fenerbahçe'de ne ben Balıkesirspor'da oynarız. Dünyanın güzide kulüplerinde oynarız" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...