Bayern Münih - Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Bundesliga)

Almanya Bundesliga’da şampiyonluğu Leverkusen’e kaptıran Bayern Münih, Wolfsburg ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi’ne yarı finalde veda eden Bayern Münih, ligde ise sezonu ikinci sırada tamamlamayı hedefliyor. Wolfsburg ise ligde oynadığı oynadığı son 3 karşılaşmayı galibiyetle tamamlandı. Bayern Münih - Wolfsburg maçının detayları belli oldu. Peki Bayern Münih - Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 11:12
Bayern Münih - Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Bundesliga)

Almanya’da heyecan Bayern Münih - Wolfsburg maçıyla devam ediyor. Bayern Münih bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda en fazla gol atan takım konumunda bulunurken rakip fileleri 90 kez sarstı. Etkili hucum ayaklarıyla sonuca gitmeyi planlayan Münih’te gözler Harry Kane, Musiala, Sane gibi yıldız oyuncularda olacak. Wolfsburg ise ligde oynadığı Darmstadt, Freiburg ve Bochum karşılaşmalarını üst üste kazanma başarısı gösterdi. Peki Bayern Münih - Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

?

’da 33. haftada Bayern Münih, Wolfsburg’u evinde konuk ediyor. Mücadele 12 Mayıs Pazar günü saat 20:30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Connect ekranlarından canlı yayınlanacak.

BAYERN MÜNİH - WOLFSBURG MAÇI DETAYLARI

Bayern Münih bu sezon ligde oynadığı 32 karşılaşmada 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 90 kez sarsarken kalesinde sie 41 gol gördü. Bayern Münih haftaya topladığı 69 puanla 3. sırada giriyor.

Konuk takım Wolfsburg ise geride kalan 32 haftada 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 40 kez sarsarken kalesinde ise 51 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...