Tolgay'dan Demba Ba'ya övgü!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçta sergilediği performansla galibiyette büyük pay sahibi olan Tolgay Arslan, çok iyi bir maç çıkardıklarını ve oyunu kontrol ettiklerini söyledi.

NTV Spor 03.05.2015 - 21:46
Tolgay'dan Demba Ba'ya övgü!

Beşiktaş'ın deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından siyah beyazlıların önemli isimlerinden Tolgay Arslan açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan, yeniden liderliğe yükselmeleriyle ilgili olarak, “Öncelikle takımı tebrik ediyorum. Çok iyi maç çıkardık ve oyunu kontrol ettik. Güzel bir galibiyet elde ettik” dedi.

Geçen hafta Cenk Tosun'un ardından Demba Ba'nın ilk topla buluşmasında gol bulmasıyla ilgili olarak Tolgay Arslan, “Kaliteli golcülerimiz var. Demba Ba öncelikle yedeğe gitti bir şey demedi. Morali biraz bozuldu, ama bize göstermedi. Maçın içine girdi takımla savaştı bir de golünü attı ve herkes çok sevindi. Çok önemli bir galibiyet ama takım olarak aldık” diyerek Senegalli golcüyü övdü.

Kendi performansıyla ilgili olarak ise Tolgay Arslan, "Gol atmam lazımdı. Kendimi sahada iyi hissettim, şutlarımdan bir tanesi gol olması lazımdı. Benim için 3 puan önemliydi, ben takım oyuncusuyum” demekle yetindi.

Sayfa Yükleniyor...