Topçular'ın parlayan silahı!

Arsenal'de bu sezon bir futbolcunun performansı özellikle ön plana çıkıyor... İngiltere'deki ilk sezonunda 24 gole ulaşan Alexis Sanchez'in performansı menajeri Arsene Wenger'in de beklentilerini aşmış görünüyor.

NTV Spor 05.05.2015 - 11:04
Topçular'ın parlayan silahı!

Hull City'yi deplasmanda 3-1 yenen Arsenal, Premier Lig'de ikincilik yarışı için iddiasını sürdürdü. Londra ekibi Aaron Ramsey ve Alexis Sanchez'in 2 golüyle galibiyete ulaşırken karşılaşma sonunda Arsenal Menajeri'nin gündeminde Şili'li oyuncusu vardı.

Wenger, sezon başında 35 milyon sterlin bedelle Barcelona'dan transfer edilen Alexis Sanchez'in beklentilerin üzerine çıkan bir performans sergilediğini dile getirdi. Bu sezon Premier Lig'de 16, resmi maçlarda ise toplam 24 gol kaydeden Sanchez'in 11 de asisti bulunuyor. Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Şili'li yıldızından İngiltere'deki ilk sezonunda bu kadar çok gol atmasını beklemediğini dile getirirken, "Onu kanatta oynatarak golleri hazırlamasını bekliyordum. Ancak Sanchez kalitesiyle bitiriciliğini birleştirip birçok gol atmasını bildi" ifadelerini kullandı.

Arsenal'in efsane oyuncularından Thierry Henry de geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yorumda; Arsene Wenger'in son 6 yıldaki en başarılı transferinin Alexis Sanchez olduğunu dile getirmişti.

 

Sayfa Yükleniyor...