Valencia yeni yıldızlarını arıyor!

Valencia CF 15-20 Haziran’da İstanbul, 22- 27 Haziran 2015 tarihleri arasında İzmir’de olmak üzere, 6-16 yaş arasındaki kız ve erkek çocuklar için düzenlenecek futbol kampında, yeni yıldızlarını bulmak için bu sene de Türkiye’ye geliyor.

NTV Spor 05.05.2015 - 16:51
Valencia yeni yıldızlarını arıyor!

Kanada, Almanya, İsviçre, Hollanda, İngiltere, Brezilya, Güney Kore, Japonya, Kolombiya, Bermuda, ve Türkiye'de kamp imkanı sunan Valencia CF dünyanın her yerinden seçtiği yetenekleri İspanya'daki tesislerinde ücretsiz eğitim imkanı da sağlayacak.

FUTBOLU VALENCIA ANTRENÖRLERİNDEN ÖĞRENİN
Bu sene İstanbul ve  İzmir'de gerçekleşecek olan kampta,  Valencia CF antrenörleri ; teknik, taktiksel, fiziksel ve psikolojik destek vererek, katılımcılarla birebir çalışacak ve çocuklar dünya şampiyonuna özgü İspanyol metodolojisi ile eğitilecektir.

İspanya'nın en köklü ve başarılı kulüplerinden olan Valencia CF bu metodoloji sayesinde,  Juan Mata (Manchester United) , Isco (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona)  ve David Silva (Manchester United) gibi futbol yıldızlarını bünyesinden çıkarmıştır.

İstanbul ve İzmir eğitimlerinin sonunda seçilecek olan en yetenekli 2 katılımcı, Temmuz ayında Valencia CF'nin İspanya'daki tesislerinde dünyanın her yerinden gelen diğer çocuklarla birlikte, hiçbir ücret ödemeden, bir haftalık futbol eğitimi almaya hak kazanacaktır.

Detaylı bilgi için; www.valenciafutbolkampi.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.


Sayfa Yükleniyor...