"Hepimiz şampiyonluğu istiyoruz"

Şampiyonluk yarışı yapan iki takımın futbolcuları bir araya geldi. Fenerbahçeli Alper Potuk ve Galatasaraylı Tarık Çamdal sezon sonunda mutlu sona ulaşan tarafın kendileri olacağını söylediler. Ayrıca her iki futbolcu da son haftalar için centilmenlik çağrısında bulundular.

NTV Spor 05.05.2015 - 17:05
"Hepimiz şampiyonluğu istiyoruz"

Şampiyonluk yarışı yapan ezeli rakiplerin futbolcuları bir gıda firmasının tanıtım organizasyonunda buluştu.

Bir dönem Eskişehirspor'dan takım arkadaşı olan Fenerbahçeli Alper Potuk ve Galatasaraylı Tarık Çamdal, katıldıkları etkinliğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gündem 3 büyük takım arasındaki şampiyonluk yarışıydı.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Spor Toto Süper Lig'de inanılmaz bir şampiyonluk yarışı olduğunu belirterek, "Tarık'la eski takım arkadaşıyız. 3 yıl birlikte oynadık ama şimdi rakibiz. Sezon sonunda 4. yıldızı biz takmak istiyoruz. Saha içinde ve dışında arkadaşız. Türk futbolunun buna ihtiyacı var. İnşallah arkadaşlığımız saha içinde devam eder. İnanılmaz giden yarışı 3 takım da bırakmıyor. Sonunda gülen taraf inşallah biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu Tarık Çamdal ise heyecanlı bir şampiyonluk mücadelesi yaşandığını vurgulayarak, "Üç takım da pes etmiyor. Hepimiz şampiyonluğu istiyoruz, inşallah hayırlısı olur. Ligde her maç önemli. Maçtan maça konsantre olup her karşılaşmaya aynı şekilde çıkıp, şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Her iki futbolcu da saha dışındaki arkadaşlık ortamının saha içine de yansıması gerektiğini belirterek, son haftalar için centilmenlik çağrısı yaptı.

Sayfa Yükleniyor...