Tarihe bakış!

Türkiye Futbol Federasyonu Müzesi, Türk futbol tarihine ışık tutuyor. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oluşturulan müze, Türk futbolu ve özellikle milli takımlar tarihini anlatıyor. NTV Spor ekibi müzeyi sizin için gezdi ve görüntüledi.

NTV Spor 06.05.2015 - 10:49
Tarihe bakış!

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oluşturulan müze, Türk futbolu ve özellikle milli takımlar tarihi için önemli bir görsel anlatım sunuyor. NTV Spor ekibi, Riva'daki müzeyi sizin için gezdi ve görüntüledi.



"2008'E MEKTUPLAR" MÜZEDE!
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımımızda teknik heyet ve futbolcuların turnuva öncesi beklentilerini dile getirdiği mektuplar da müzede sergileniyor.

Mektupların yer aldığı rafların üst kısımlarında, A Milli Futbol Takımı'nın bugüne dek giydiği formaların birer örnekleri bulunuyor.

ŞAMPİYONA YENİ KUPA!
Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de verilen şampiyonluk kupasında bu sezon değişikliğe gitti. NTV Spor ekibi, 5 hafta sonra mutlu sona ulaşacak takıma verilecek kupayı da yakından inceledi.

Sayfa Yükleniyor...