Ders: Konya, Konu: Savunma!

Ligde ve kupada sezonu çifte kupa ile tamamlamak isteyen Galatasaray'da teknik direktor Hamza Hamzaoğlu, Torku Konyaspor maçı öncesi savunma kurgusu üzerinde çalışıyor. Akhisar Belediyespor maçında başarılı bir futbol ortaya koyan Semih Kaya'nın takıma dönmesiyle alternatifleri çoğalan Hamzaoğlu, cezalı duruma düşen Telles'ten ise faydalanamayacak.

NTV Spor 06.05.2015 - 11:36
Ders: Konya, Konu: Savunma!

Teknik direktor Hamzaoğlu, cezalı olduğu gerekçesiyle Akhisar maçında oynayamayan Chedjou'yu, Cuma günü oynanacak Torku Konyaspor mücadelesinde ilk 11'de kullanacak. Hamzaoğlu, Kamerunlu stoperin yanında ise kimi oynatacağına henüz karar vermedi. Semih Kaya'nın sakatlanmasından sonra stoperde şans bulan tecrübeli Hakan Balta, son haftalarda durgun oyunuyla dikkat çekiyor. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ligin ikinci yarısında fazla forma şansı yakalayamayan Semih Kaya'nın dönüşü stoperde rekabeti arttırdı. Hamzaoğlu, iki oyuncu arasındaki tercihini maç gününe doğru yapacak.

Cuma günü TT Arena'da Torku Konyaspor'u konuk edecek olan sarı-kırmızılılarda Hamzaoğlu, rakibin özellikle hücumda etkili silahlarının olduğuna dikkat çekerek oyuncularını savunma konusunda sık sık uyarıyor. Galatasaray, ligin ilk yarısında Konya'da oynanan müsabakayı 5-0'lık farklı bir skorla kazanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...