"Maçta vermiyorlar bari burada verin"

Beşiktaş'ta Gazintepspor maçı mesaisi sürüyor... Basına açık yapılan son antrenmanda, çift kale maça Olcay Şahan'ın "penaltı isyanı" damga vurdu.

NTV Spor 06.05.2015 - 13:39
"Maçta vermiyorlar bari burada verin"

Siyah beyazlılar, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yaptığı çalışma ile sürdürdü...

Maç sırasında ceza alanında Sosa'nın yerde kalmasının ardından maçı yöneten teknik direktör yardımcısı Jurcevic penaltı beklentisine önce cevap vermedi.

Bu sırada aynı takımdan Olcay Şahan "Maçta vermiyorlar, bari burada verin" esprisi yaptı. Daha sonra penaltı verildi ve pembe takım atışı gole çevirip mücadeleye 3-3'lük eşitliği getirdi.

4-4 sona eren karşılaşmanın galibini penaltı atışları belirledi. Penaltılar sonucu galip gelen yeşil takım basın mensuplarına zafer pozu verdi.

Antrenman maçında 2 gol atan Demba Ba'nın yanı sıra Sosa, Tolgay, Gökhan Töre ve Mustafa performansları ile dikkat çektiler.

SIVOK TAKIMLA ÇALIŞTI
Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren Tolga ve Veli son antrenmana katılmadılar. Trabzonspor maçında sol el başparmağı kırılan ve ameliyat olan Tomas Sivok, çalışmalara başladı. Bir süre takımla çalışan Sivok, çift kale maça katılmadı. Çek oyuncu, pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçında forma giyebilecek. Hafif sakatlıkları bulunan Atiba ve İsmail de takımdan ayrı olarak hazırlıklarını sürdürdüler.

Sayfa Yükleniyor...