Çalımbay'ın hedefi ilk 10'da kalmak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Rıza Çalımbay, kalan 5 maçta iyi mücadele edip, ligi ilk 10 takım arasında tamamlamak istediklerini söyledi.

NTV Spor 06.05.2015 - 15:48
Çalımbay'ın hedefi ilk 10'da kalmak

Çalımbay, kulüp binasında yaptığı basın açıklamasında, ligde kalan 5 haftada sırasıyla Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve İstanbul Başakşehir ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "5 maçı da çok iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Çünkü sezonun başından bu yana arkadaşlarımızın hem saha içi hem de saha dışı çalışmaları ve çabalarıyla buralara geldik. Galatasaray ve Fenerbahçe maçları belki de ligin gidişatını etkileyebilecek maçlar. Bizim için önemli olan, kalan 5 maçı bize yakışır şekilde oynamak. Tek hedefimiz, alabildiğimiz en yüksek puanları alıp, bu sene ligi ilk 10 takım arasında bitirmek" diye konuştu.

Lacivert-kırmızılı çalıştırıcı, önümüzdeki sezona yönelik transfer çalışmalarına başladıklarını ancak bu konunun netleşmesi için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nden(CAS) gelecek kararı beklediklerini de kaydetti.

FIFA'dan iki dönem transfer yasağı cezası aldıklarını ve yapılan itiraz sonrası, CAS'ın bu ay sonunda karar vereceğini anımsatan Çalımbay: "Şimdi iki taraflı düşünmemiz gerekiyor. Transfer yasağı olduğunda bu takıma ne yapılması gerekiyor, transfer yasağı kalktığında ne yapılması gerekiyor, ona göre hareket etmek gerekir. Orası biraz kritik. Çünkü bir tanesinde transfer yapman gerekiyor diğerinde yapmaman gerekiyor. Şu anda yardımcılarım Avrupa'da, gidebildiğimiz her yerde oyuncu arıyor. Hem yerli hem de yabancı çok sayıda oyuncuyu listemize alıyoruz ama ne çıkacak, bilmiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...