G.Saray'dan anlamlı hareket

Galatasaray Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda 15 Nisan’da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Manisaspor ile oynanan maçta seremoniye çıkan 11 otizmli çocuğa hediye formalarını gönderdi.

NTV Spor 06.05.2015 - 19:01
G.Saray'dan anlamlı hareket

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak tarafından gönderilen formalar, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman tarafından Manisa Otizm Derneği'ne teslim edildi.

Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, otizmli çocukların kupa maçında seremoniye çıkmasının güzel bir farkındalık oluşturduğunu belirterek, "Otizmli çocuklarımızın sahadaki futbolcularla birlikte olması, tribünleri selamlamaları ve pankart açarak yaşanan heyecana ortak olmalarıyla güzel bir gün yaşamaları sağlandı" dedi.

Abdurrahim Albayrak ile maç sırasında tanıştıklarını aktaran Şeranoğlu, sarı-kırmızılı yöneticinin yapılan etkinlikten haberinin olmadığını kendisine ilettiğini ve bilmesi halinde eli boş gelmeyeceğini söylediğini kaydetti. 

Şeranoğlu, Albayrak'ın kendisine "İstanbul'a gidince 11 çocuğumuza forma göndereceğim" dediğini ifade ederek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü aracılığı ile 11 çocuğumuza verilmek üzere Galatasaray forması hediye etti. Ben kendisine ve bu formaları bize ulaştıran Savaş Duman'a teşekkür ediyorum. Ayrıca bir Fenerbahçeli olarak otizme yakından ilgi gösteren Galatasaray Kulübü'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...