"Yenilgiden daha fazlası"

Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona'ya deplasmanda 3-0 gibi farklı bir skorla yenilmesi Alman basınında geniş yankı buldu.

NTV Spor 07.05.2015 - 13:50
"Yenilgiden daha fazlası"

Almanya'da şampiyonluğu Bundesliga'nın bitimine 4 hafta kala ilan eden Bayern Münih'in Barcelona'ya farklı bir skorla yenilmesini ülkenin tirajı en yüksek gazetesi Bild, "Messi Bayern ile dans etti" başlığıyla verdi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Josep Guardiola'nın "Evinde hayal kırıklığına uğradığına" vurgu yapılan haberde, "Messi'nin iki golü ve Neymar, Guardiola'nın sahadan zaferle ayrılma ya da en azından bir deplasman golü bulma amacını engelledi" ifadelerine yer verildi.

Almanya'nın spor magazin dergisi "Kicker", Bayern Münih'in Barcelona karşısında kaybetmesini "Yenilgiden daha fazlası" manşetiyle duyurdu. Barcelona'nın Guardiola'yı 3-0'lık skorla şok ettiğinin belirtildiği haberde, Bayern Münih'in kalecisi Manuer Neuer'in başarılı oyunuyla Barcelona karşısında yaklaşık 80 dakika tutunabildiğine işaret edildi.

"Die Welt" gazetesinin "Bayern'in patronları yenilgiyi küçük göstermeye çalışıyor" manşetiyle duyurduğu haberde ise "Barcelona karşısındaki hezimet Bayern'in omurgasını kırdı. Şimdi sorulması gereken birçok soru var. Rummenigge ve Sammer müşkül duruma düşen futbolcuları koruyor" ifadeleri kullanıldı.

 

Sayfa Yükleniyor...