City kancası!

Manchester City, transfer piyasasının en gözde ismi Paul Pogba için devrede. İngiliz basınına göre City Yönetimi, Pogba karşılığında Juventus'a Yaya Toure ve yüklü miktarda bonservis bedeli önerdi.

NTV Spor 12.05.2015 - 12:39
City kancası!

Premier Lig'de bu sezon hayal kırıklığıyla kapatan Manchester City, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. İngiliz ekibinin 1 numaralı transfer hedefi Juventus'lu Paul Pogba.

Juventus'un 100 milyon euro fiyat biçtiği Pogba ile Real Madrid, Barcelona ve Paris Saint-Germain de yakından ilgileniyor. İngiliz basınına göre City Yönetimi, genç Fransız oyuncu için Juventus'a, Fildişi Sahilli yıldızı Yaya Toure'nin yanısıra yüklü bir bonservis bedeli önerdi. İddialara göre City Yönetimi, Yaya Toure'nin yanısıra Samir Nasri, Edin Dzeko, Stevan Jovetic ve Aleksandr Kolarov gibi oyuncuları da Torino ekibine göndermeye hazır.

City'nin Pogba'ya da haftada 250 bin sterlin önerdiği söyleniyor. İngiliz ekibi, Wolfsburg'tan Kevin de Bruyne'ü de renklerine bağlayarak dinamik bir orta saha ikilisi yaratmak istiyor. Bununla birlikte Pogba'nın ilk tercihinin Real Madrid ya da Barcelona olduğu öne sürülüyor.

Daha önce 2019'a kadar sözleşmesi olan Pogba'yı satmayacağını açıklayan Juventus Yönetimi, en az 100 milyon Eurol'uk teklifleri dinleyeceğini duyurmuştu.

Sayfa Yükleniyor...