Eski düşmanlıklar yeniden canlanacak!

Barcelona ile Juventus'u karşı karşıya getirecek Şampiyonlar Ligi finali eski düşmanlıkları da yeniden canlandıracak. Barcelonalı Luis Suarez karşısında ırkçı tacizde bulunduğu Patrice Evra ile omzundan ısırdığı Giorgio Chiellini'yi bulacak.

NTV Spor 14.05.2015 - 14:13
Eski düşmanlıklar yeniden canlanacak!

Barcelona ile Juventus'u karşı karşıya getirecek Şampiyonlar Ligi finali ilginç bir hikayeyi de içinde barındırıyor. Barcelonalı Luis Suarez karşısında geçmişte büyük sorunlar yaşadığı 2 Juventuslu oyuncuyu bulacak. Bu oyunculardan biri Suarez'in dünya kupası sırasında ısırdığı İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini...

Suarez, Chiellini'yi ısırınca 9 milli maçtan men edilmiş; 4 ay da futboldan uzaklaştırılmıştı. Uruguaylı golcü ile bir başka Juventuslu savunmacı Patrice Evra arasında da hiç de hoş anılar yok. Suarez, Liverpool forması giydiği dönemde o sırada Manchester United'ın başarısı için mücadele eden Evra'ya ırkçı tacizde bulunduğu gerekçesiyle 8 maç men cezası almıştı.

Evra, Suarez'in cezasının bitiminde Liverpool ile United'ı karşı karşıya getiren maç öncesi golcü oyuncunun elini sıkmaya yanaşmamıştı. Fransız oyuncu, finalde Suarez'in elini sıkma sözü verdi. Buna karşın öfkesi hala geçmiş değil. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Evra, "Deri rengimle gurur duyuyorum. Final öncesi Suarez'in elini sıkacağım. Ama maç boyunca sahada sürekli varlığımı hissedeceğinden emin olabilirsiniz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...