"Şanssızlık yaşadık"

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları karşılaşmada son pasları yapamadıklarını söyledi.

NTV Spor 17.05.2015 - 22:42
"Şanssızlık yaşadık"

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Çalımbay, "Maçın başından sonuna kadarn oyundan kopmadık. 10 kişi kaldıktan sonra da amacımız kazanmaktı. İki maçtır da yaptığımız hata var. Son pasları yapamadık. 10 kişi kaldığımızda da 2 gol yediğimizde de top bizim ayağımızdaydı. Bizden bu sene beklenen takımın ligde kalmasıydı. Bunu biz başardık. Devre arası transfer yapamamız takviye yapamamız bizi etkiledi. Buna rağmen oyuncularımla gurur duyuyorum. Gönül isterdi ki bu maçları da kazanalım. Bugün bir şanssızlık yaşadık. Şanssızlıktan çok tecrübe çok önemli. O pozisyonlarda top bizdeyken onu tutabilseydik istediğimizi alırdık. Bugün bir Sadıku ve Sinan olsaydı farklı olabilirdi. Bütün arkadaşlarımız olağanüstü mücadele ettiler. Biz 11'e 1-1 olsaydık, berabere kalsaydık bile üzülürdük. Ama futbol bu. Sonuna kadar mücadeleyi bırakmamak gerekiyor. Takımımı maçın başından sonuna kadar gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Ligde kalmalarının çok önemli olduğunu söyleyen Çalımbay, "Bu sene Mersin'in ligde kalması çok büyük bir şey. Bunu yönetimin değerlendirmesi gerekiyor. Kulübün kurumsallaşması alt yapıya önem vermesi gerekiyor. Bunlar yapılırsa sorun olmaz. Ondan sonra çok iyi yapılanması gerekiyor. Bazı şeyler yapıldıktan sonra Mersin'in önü açık olur. Önemli olan bu sezondu. Bu sezon atlatıldı. Bundan sonra çok güzel şeyler olur. Çünkü Mersin çok güzel futbol oynanabilecek bir şehir" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...