"Rize takımına çok güveniyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'ın son hafta oynayacağı Çaykur Rizespor deplasmanında puan kaybedeceğini iddia etti ve "Rize'nin teknik ekibine ve takımına çok güveniyorum" dedi.

NTV Spor 17.05.2015 - 22:57
"Rize takımına çok güveniyorum"

Son haftalarda zirve mücadelesi yapan üç takımın da aynı şartlar altında baskı altında oynadığını söyleyen İsmail Kartal, “Bu maçta her iki takım da birbirini kontrol eden bir futbol sergiledi. Mersin İdman Yurdu da iyi bir takım. Onlar da iyi mücadele ettiler. 2-3 topları direkten döndü. Ama maçı kazanmasını bildik. 70 puanımız var. Bu maçı kazanarak şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösterdik” dedi.

Pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisine de değinen İsmail Kartal, “Derbiler, sonuçları önceden tahmin edilemeyen bir ortamda oynanır. Biz maçımızı kazandık. Pazar günü derbiyi izleyip Başakşehir maçına hazırlanacağız. 3 puan gerideyiz. Rakibimizin 1 maç kaybetmesi yeterli. Onlar bir maçı kaybedip, biz iki maçımızı da kazanırsak mutlu sona ulaşırız. Rize de çok iyi takım. Rize'nin teknik ekibine ve takımına çok güveniyorum. Biz maçımızı kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Basında “Galatasaray şampi...” ifadelerinin yazıldığının hatırlatılması üzerine ise Fenerbahçe çalıştırıcısı, “Biz son yıllarda, 3 sefer son haftalarda şampiyonluğu kaybettik. İnşallah son haftada bu kez biz şampiyonluğu kazanacağız. Allah bilir onu. Biz şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösterdik” diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...