"Çok konuşmam gerekir de..."

Hafta içi feribotta bir grubun sözlü tacizine uğrayıp kavga eden, hemen birkaç gün sonrasında ise Mersin'de 90+3'te attığı nefis golle takımını şampiyonluk yarışında tutan Emre Belözoğlu, maç sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Emre'nin hedefinde statta dağıtılan bir derginin skandal kapağı vardı...

NTV Spor 17.05.2015 - 22:49
"Çok konuşmam gerekir de..."

Kahramanı olduğu Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçı sonrası Lig TV'ye konuşan Emre, ilk olarak statta dağıtılan haftalık spor gazetesindeki şaşkınlık yaratan fotoroğrafı kameralara gösterdi.

Sniper ile hedefe konulduğu fotoğrafa tepki gösteren Emre, "Çok cevaplarım var da susalım bu akşam. Sniper ile ben hedef alınmışım. Bu konuyla alakalı gerekli işlemleri başlattık. Statlarda dağıtılan bir dergide sniper ile alnımıza hedef alınmış. Türkiye'de hala vicdanlı insanlar var. Herkes vicdansız değil. Onların takdirine bırakıyorum. Çok konuşmam gerekir de daha lig bitmedi, şampiyonluk havasına girmiş bir takımız. Bu aşamadan sonra ceza da almak istemiyorum. Türkiye'de hala vicdanlı insanlar var. Onların değerlendirmesine bırakıyorum" dedi.
 
Hafta içinde feribotta yaşanan olayı da değerlendiren Emre, "Hiç kimsenin yaşamak istemediği bir olay" dedi. Bu olayın Beşiktaş camiasına mal edilmemesi gerektiğini de belirten tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe çok büyük camialar. Bu tür insanların camiası olamaz zaten. Orada hakarete maruz kalan, 3 aylık çocuğumdan tutun da anneme kadar bu maçı armağan ediyorum. Annem çok üzüldü. Ona sesleniyorum; üzülme anne, Allah bizimledir" diye konuştu.
 
Takım otobüsüne, Fenerbahçe derneğine ve son olarak kendisine yapılan saldırıların başlangıcının 3 Temmuz süreci olduğunu da söyleyen Emre Belözoğlu, "Türkiye futbol tarihinde görülmemiş olayları yaşıyoruz. Bu da bizim ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor. Ayrıştırmalar güzel değil. Ülkemizde son dönemde büyük ayrıştırmalar var. Çok değil 1.5 ay önce silahlı saldırıya uğradık. Ama bakıyorsunuz statta dağıtılan bir değirgide silahla hedef gösteriliyoruz. Futbolda bunlar yok. Basın da olaylara popülist yaklaşıyor, hedef gösteriyor. Biz de bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Benim de hatalarım olabiliyor ama karşılığı bu kadar ağır olmamalı" ifadelerini kullandı.
 

Sayfa Yükleniyor...