Fenerbahçe otobüsünde bomba araması!

Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 yenip şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet elde ederken, maç sonrası sarı-lacivertli takımın otobüsüne yönelik önlem amaçlı arama yapıldı.

NTV Spor 17.05.2015 - 23:25
Fenerbahçe otobüsünde bomba araması!

Fenerbahçe'nin takım otobüsünde maç sonrasında bomba araması yapıldı. Eğitimli köpeğin otobüse girdiğini gören çevredekiler kısa süreli panik yaşadı.

Fenerbahçe takım otobüsü maçtan sonra ilginç bir ana sahne oldu. Emniyet güçleri özel eğitimli köpekle birlikte Sarı lacivertli otobüste arama yaptılar. Yapılan araştırmanın amacı otobüste bomba olup olmadığını kontrol etmekti. Otobüsün içine polis köpeğinin girmesi çevrede merak uyandırdı.

Ancak çok geçmeden durumla ilgili bilgi geldi. Hem aramayı yapan emniyet güçleri hem de Fenerbahçe'nin güvenlik ekipleri durumun rutin bir uygulamadan ibaret olduğunu belirttiler. Aramanın amacı 4 Nisan'daki saldırının ardından ekstra önlem olarak yorumlandı.

Arama ekipleri otobüsteki çalışmalarını tamamlamalarının ardından herhangi bir ihbar almadıklarını belirterek bölgeden ayrıldılar.

Sayfa Yükleniyor...