Van Gaal'den De Gea yorumu!

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Real Madrid'in kadrosuna katmak istediği De Gea’yı ellerinde tutmanın artık çok zor olduğunu söyledi. Hollandalı menajer; 24 yaşındaki kalecinin kariyerini İspanya'da sürdürmek isteyebileceğini ilginç ifadelerle dile getirdi.

NTV Spor 18.05.2015 - 10:53
Van Gaal'den De Gea yorumu!

Real Madrid, Iker Casillas ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Eflatun-beyazlı kulüpte 16 yıldır süren kariyeri büyük ihtimalle sezon sonunda sona erecek tecrübeli kalecinin yerine Real Madrid'in kadrosuna katmak istediği isim ise David de Gea.

4 sezondur Manchester United kalesini koruyan De Gea; kulübüyle önümüzdeki sezon sona erecek kontratını halen uzatmadı. İspanyol basınına yansıyan haberlere göre; Real Madrid; 24 yaşındaki file bekçisiyle ön anlaşma bile yaptı.
 
Oyuncusuyla ilgili tüm bu söylentiler; Manchester United Menajeri Louis Van Gaal'e soruldu. Van Gaal, De Gea'yı ellerinde tutmakta zorlanacaklarını ilk defa açık bir dille ifade etti. Hollandalı teknik adam şöyle konuştu:

“De Gea'ya müthiş bir sözleşme önerdik. Harika bir sezon geçirdi, onun kalmasını istiyoruz. Ancak kendisi İspanyol vatandaşı. Kız arkadaşı da İspanyol. Annesi ve babası neredeyse her hafta İngiltere'ye geliyor. De Gea; aynı zamanda İspanya Milli Takımı'nda Casillas'ın arkasında bekliyor. Şimdi bir İspanyol kulübü onun için teklif yaptı. De Gea'yı ikna etmek zor olacak.”

Bu sezon Manchester United'ın ligde oynadığı 37 maçta da forma giyen David De Gea; yaptığı kurtarışlarla takımına kritik puanlar kazandırmıştı. De Gea; Premier Lig'de yılın takımına da seçilmişti.

Sayfa Yükleniyor...