Gazprom'dan Şampiyonlar Ligi finaline bilet!

Gazprom, futbolseverlere Berlin’de oynanacak 2015 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçına bilet kazanma şansı sunuyor.

NTV Spor 18.05.2015 - 17:01
Gazprom'dan Şampiyonlar Ligi finaline bilet!
GAZPROM Football, efsane oyuncu Franz Beckenbauer'e karşı taş-kağıt-makas oynanarak, 2015 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçına bilet kazanma şansı sunan özel bir online oyun hazırladı. Oyunu oynayan ve puan toplayan 4 şanslı kişi, iki kişilik bilet ve iki gece konaklama ödülünün sahibi olacak ve Berlin'deki UEFA Şampiyonlar Ligi finalini tribünde izleme şansı bulacak.
 
GAZPROM Football Club'ın hazırladığı taş-kağıt-makas oyunu, futbol tutkunlarının farklı aktivitelere katılarak final ödülü kurasının çekileceği 21 Mayıs 2015 tarihine kadar puanlar kazanabileceği büyük bir online kampanyanın bir parçası. Online oyun, https://www.gazprom-football.com/club adresinde yedi dilde oynanabiliyor. Oyunu oynamak için sitede bulunan kısa bir GAZPROM Football Club katılım formunu doldurmak yeterli.
 
Oyuna katılan katılımcılar, Franz Beckenbauer ile sanal ortamda da temasa geçme imkanı da buluyor. Beckenbauer, 2013'ten bu yana üç yıldır, genç futbolunu geliştirmeyi ve önemli insani değerler olan dostluk, eşitlik, adalet, sağlık, barış, özveri, zafer ve gelenekleri genç kuşaklar arasında da teşvik etmeyi hedefleyen, Dostluk için Futbol - Uluslararası Sosyal Çocuk programının küresel elçiliğini üstleniyor. Program, Gazprom şirketi tarafından, küresel sosyal sorumluluk projesi Çocuklar İçin Gazprom kapsamında yürütülüyor.
 
"Dostluk için Futbol" programına katılanlar, her yıl düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından en iyi genç futbol takımlarından oyuncuların farklı ülkelerden yaşıtlarıyla bir araya gelme ve ünlü futbolcularla iletişim kurma fırsatı yakaladığı ana etkinlik Dostluk için Futbol - Uluslararası Çocuk Forumu'nda Franz Beckenbauer ile bizzat tanışma fırsatı buluyor.

Sayfa Yükleniyor...