Sterling ayrılıyor!

Liverpool ile genç yıldızı Raheem Sterling'in yolları ayrılıyor... Haftalık 100 bin sterlinlik yeni kontrat teklifini geri çeviren Sterling, kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı.

NTV Spor 19.05.2015 - 12:08
Sterling ayrılıyor!

Liverpool formasıyla geçen sezonun 2. yarısında yıldızı parlayan Raheem Sterling yol ayrımına geldi. Henüz 20 yaşındaki oyuncu, haftalık 100 bin sterlinlik yeni bir kontrat teklifi almasına karşın Liverpool'dan ayrılmaya karar verdi.

Liverpool ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sterling, 100 bin sterlinlik teklifi reddettikten sonra para peşinde koşan biri olmadığını savunmuş; tek hedefinin kupalar kazanabilecek bir takımın formasını giymek olduğunu dile getirmişti. Sterling'in ayrılık kararı almasına en sert tepkiyi Liverpool efsanelerinden Jamie Carragher gösterdi.

Genç oyuncunun ne yaptığının farkında olmadığını dile getiren Carragher; "Sterling'in önce menajerini değiştirmesi; ardından da Liverpool'un önerdiği sözleşmeyi kabul edip; çenesini kapaması gerekiyor. Kupa kazanmak istiyorsa; Sterling önce büyük maçlarda kendi takımına katkı sağlamalı" dedi.

Sterling ile Manchester City'nin ilgilendiği söyleniyor. Ancak City yönetiminin 20 yaşındaki oyuncu için 50 milyon euro civarında bir bonservis bedelini gözden çıkarıp çıkarmayacağı bilinmiyor.

Sayfa Yükleniyor...