Xavi onurlandırılacak!

Barcelona, kaptan Xavi'ye veda etmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki sezon Katar Ligi'nde El Sadd forması giymesi beklenen tecrübeli oyuncu, hafta sonunda Katalan ekibi formasıyla son lig maçına Deportivo karşısında çıkacak.

NTV Spor 19.05.2015 - 15:19
Xavi onurlandırılacak!

Barcelona, efsane kaptanı Xavi'ye veda ediyor... Perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısıyla Katalan ekibinden ayrılacağını resmen duyurması beklenen Xavi, büyük bir olasılıkla önümüzdeki sezon Katar Ligi'nde Al Sadd forması giyeceğini açıklayacak.

11 yaşından bu yana; yani bir başka deyişle; 24 yıldır Barcelona kulübünde bulunan Xavi için Katalan Kulübü bir organizasyon düzenlemeye hazırlanıyor. İspanyol basınına yansıyan haberlere göre; Barcelona formasıyla son lig maçına Deportivo karşısında çıkacak Xavi için Katalan Kulübü özel bir tören yapacak.

KUPA JESTİ
İspanya Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunan Barcelona; normal şartlarda yeni sezonun ilk maçı öncesi verilen şampiyonluk kupasının; Xavi'ye bir jest olması amacıyla Deportivo karşılaşması sonunda verilmesini talep etti. Barcelona'nın bu talebine federasyonun nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor.

35 yaşındaki Xavi, Barcelona'nın kulüp tarihinin en iyi dönemlerinden birini geçirdiği süreçte takım kaptanı olarak önemli bir liderlik görevine imza attı. Iniesta ile birlikte orta sahada yakaladığı uyumla bireysel birçok ödüle layık görülen Xavi; Barcelona'da 8'i lig ve 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 23 kupa kazandı.

Sayfa Yükleniyor...