Van Gaal şov yaptı!

Manchester United'ın Hollandalı menajeri Louis van Gaal, kulübün 'Yılın Futbolcusu' ödül töreninde içkiyi fazla kaçırıp mikrofonu eline aldı ve bir daha da bırakmadı.

NTV Spor 20.05.2015 - 09:45
Van Gaal şov yaptı!

Manchester United Teknik Direktörü Louis Van Gaal, kulübün yılın futbolcusu ödül töreninde adeta şov yaptı. Alkol duvarını aşan Hollandalı teknik adam, kaleci David de Gea'ya yılın futbolcusu ödülünü verdikten sonra mikrofonu aldı ve adeta taraftara içini döktü. Gecenin sunucusu Hayley McQueen'i susturan Van Gaal, ardından, "Bir şeyler söylemek istiyorum. Merhaba, merhaba, merhaba. Lütfen teknik direktörünüzü dinleyin" dedi. Genelde ciddiyetiyle ve az konuşmasıyla bilinen Van Gaal şöyle devam etti:

"İlk 10 maçta 13 puanla sezona başladık. Ben insanım. Daha önceki kulüplerde de benzer deneyimler yaşadım. Orada taraftar bana çok da hoş yaşamamıştı. Old Trafford'a geldiğimde nasıl bir tabloyla karşılaşacağımı bilmiyordum. Kendime, 'Sen 10 maçta 13 puan toplayan bir teknik direktöre nasıl davranırdın?' diye sordum. Ama stada girdiğimde tüm taraftar beni alkışlıyordu. Bu nasıl olabilir diye düşündüm"

"EVEEET. HADİ İKİNCİ OLALIM"
Duygusallaşan Van Gaal, sezon analizi yaptığı konuşmasında teknik ekip ve oyuncularına da kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Hollandalı çalıştırıcı, "Sezonun ilk yarısında bir sürü sakatlık yaşadık. Ama takımın gösterdiği inanılmaz ruhla yola devam ettik. 13. sıraya kadar düştüğümüz ligde 3. sıraya kadar çıktık.  Takımla toplantıda, Wayne Rooney, 'Hedefimiz ikincilik olmalı' dedi. Ben de 'Eveeett. Hadi yapalım şunu' dedim. Federasyon Kupası'nda sahada en iyi oyuncumun hatasıyla Arsenal'e elendik. Ardından Chelsea maçı. Lütfen, beni dinleyin lütfen. 50 puanımız vardı ve Rooney ikinci olacağımızı söyledi. Ama daha iyi olmamıza rağmen Chelsea'ye kaybettik. Eğer o maçı kaybetmesek 83 puanlı Chelsea'nin ardından 80 puanla ikinciydik. Sizler dünyanın en iyi taraftarlarsınız. Seneye görüşmek üzere" ifadesini kullandı. Van Gaal konuşmasının bitiminden kısa bir süre sonra sahneye dönerek müzisyen için alkış da istedi.

Van Gaal ayrıca Ryan Giggs'e de sataşmayı eksik etmeyerek yardımcısının başına el şakası yaptı.

Sayfa Yükleniyor...