Messi için bir heykel daha!

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi için bir heykel daha yapıldı. Yaklaşık 4 ay sonunda tamamlanan balmumu heykeli, New York'taki ünlü Madame Tussaud Müzesi'nde görücüye çıktı.

NTV Spor 20.05.2015 - 14:37
Messi için bir heykel daha!

New York'taki Madame Tussaud Müzesi'nin en yeni balmumu heykeli, yıldız futbolcu Lionel Messi oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde sergilenmeye başlanan heykelde Messi, Arjantin Milli Takımı'nın renkleri ve 10 numaralı formayla görücüye çıktı. Heykel, saatler süren araştırmaların sonunda, yaklaşık 4 ay sonunda tamamlandı. Balmumu heykeli hakkında bilgi veren Madame Tussaud Pazarlama Direktörü Eric Fluet, yıldız futbolcunun sadece saçını yapmanın bile 6 hafta sürdüğünü aktardı.

Messi'nin dinamik görünümünü yansıtmaya çalıştıklarını söyleyen Fluet, "Bu heykel 20 sanatçının uzun süreli çalışamaları sonunda ortaya çıktı. Heykelin gerçeğine benzemesi için sanatçılar yüzlerce Messi videosu izledi. Sonunda da ortaya böyle dinamik bir heykel ortaya çıktı. Heykeli gören biri rahatlıkla, Messi'nin muhteşem bir gole imza atacağını söyleyebilir" diye konuştu.

2005 yılından bu yana milli takımda mücadele eden Lionel Messi, bu süreçte Arjantin formasıyla 97 maçta 45 gol kaydetmişti. Yıldız oyuncu halen Barcelona ve La Liga tarihinin de en golcü oyuncusu konumunda.

Arjantinli yıldızın, Berlin'deki Madame Tussaud Müzesi'nde de Arjantin formalı bir heykeli bulunuyordu.


Sayfa Yükleniyor...