"Bilic'le devam etmek istiyoruz"

Beşiktaş Yönetimi, ligdeki son 2 maça Slaven Bilic'le çıkmaya karar verdi. Hırvat teknik adamın geleceğinin görüşüldüğü yönetim kurulu toplantısının ardından Basın Sözcüsü Metin Albayrak NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 20.05.2015 - 19:40
"Bilic'le devam etmek istiyoruz"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Yeni sezonda da Slaven Bilic'le devam etmek istiyoruz" dedi.

Siyah-beyazlırlarda gerçekleştirilen Futbol A.Ş. toplantısından sonra Basın Sözcüsü Metin Albayrak, NTV Spor ekibinden Övünç Özdem'e açıklamalarda bulundu. canlı yayınında yaptığı açıklamada "Yeni sezonda Slaven Bilic'le devam etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Sezonu Hırvat çalıştırıcıyla tamamlayacaklarını belirten Albayrak, taraftarın Bilic'in görevine devam etme yönündeki baskısının hatırlatırması sonrası, "Bilic'le yola devam etmek istiyoruz. Galatasaray ve Gençlerbirliği maçına hocamızla çıkacağız. Sezon sonu sözleşme bittiği için hocamızla karşılıklı oturup konuşacağız. B planmız yok. Halihazırda mevcut bir teknik direktörümüz varken bunu yapmak etik olarak bize yakışmaz. Böyle bir şey söz konusu olamaz ve görüştüğümüz kimse yok" dedi.

Metin Albayrak, Torku Konyaspor maçının ardından Slaven Bilic ile futbolcular arasında gerginlik yaşandığı yolunda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...