Cruyff Real'i mercek altına aldı!

Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff, De Telegraaf gazetesindeki köşe yazısında, Real Madrid'e ağır eleştiriler getirdi. Cruyff, eflatun-beyazlıların son 7 yılda sadece 1 şampiyonluk kazanmasını "Gülünç" olarak nitelendirdi.

NTV Spor 21.05.2015 - 12:02
Cruyff Real'i mercek altına aldı!

Real Madrid, bir sezonu daha hayal kırıklığı ile noktalamak üzere... Eflatun-beyazlılar kadrosundaki yıldız oyunculara karşın sezonu büyük bir kupa kazanamadan noktalayacak.

Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff, De Telegraaf gazetesindeki köşesinde Madrid ekibini mercek altına aldı. Cruyff, bu büyüklükte bir kulübün son 7 yılda sadece 1 lig şampiyonluğu kazanmasına "Gülünç" olarak nitelendirdi.

Cruyff'a göre sorun takım olamamaktan kaynaklanıyor. Realli oyuncuların özellikle sezonun son bölümünde takımdan çok kendilerini düşündüğünü belirten Cruyff, "Real Madrid ile Barcelona arasındaki en büyük fark da bu" ifadesini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde bir İspanyol ve İtalyan ekibinin karşı karşıya geleceğini hatırlatan Cruyff, "Bu durum bir kez daha futbolda her şeyin para demek olmadığını gösteriyor. Özellikle Premier Lig kulüpleri bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Paris Saint-Germain de Juventus'tan çok daha büyük bir bütçesi olmasına karşın yine başarılı olamadı" yorumunu yaptı.

Cruyff, "Pirlo basit futbolun da ne kadar çekici olduğunu herkese gösteriyor" ifadesiyle Juventus'un deneyimli oyuncusu Andrea Pirlo'ya da övgüler yağdırdı.

Sayfa Yükleniyor...