Maç bitti gözyaşlarını tutamadı!

Premier Lig'de Arsenal ile Sunderland, erteleme maçında karşı karşıya geldi. Golsüz berabere biten maçın ardından Sunderland, ligde kalmayı garantiledi. Menajer Dick Advocaat, maç sonunda gözyaşlarına hakim olamadı.

NTV Spor 21.05.2015 - 14:21
Maç bitti gözyaşlarını tutamadı!

Premier Lig'de geçen sezon olduğu gibi çok zor günler geçiren Sunderland, bir kez daha lige tutunmayı başardı.

Sunderland'e ligde kalması için Arsenal deplasmanından alacağı 1 puan yeterli olacaktı. Londra ekibi gol için her yolu denese de başarılı olamadı. Kaleci Pantilimon'un yıldızlaştığı karşılaşma golsüz sona erince, Sunderland son hafta öncesi ligde kalmayı garantiledi.

Sezonun son bölümünde menajer Gus Poyet'nin yerine göreve getirilen Dick Advocaat'ın üzerindeki baskının büyüklüğü de maçın sonunda ortaya çıktı. Takımının dalga dalga gelen Arsenal hücumlarını savuşturmayı başarıp; ligde kalmak için gereken 1 puanı alması üzerine Hollandalı menajerİ gözyaşlarına hakim olamadı.

Premier Lig'den düşecek son takım, pazar günü oynanacak maçların ardından Hull City ya da Newcastle United olacak. Hull City'nin, ligde kalması için Manchester United'ı mutlaka yenmesi gerekiyor. Hull City'nin 2 puan üzerindeki Newcastle United ise West Ham United'ı ağırlayacak. Daha önce Queens Park Rangers ve Burnley, Premier Lig'e veda etmişti.

Sayfa Yükleniyor...