"Bilic derbiye çıkar mı?" derken...

NTV Spor Muhabiri Övünç Özdem, Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi...

NTV Spor 21.05.2015 - 17:07
"Bilic derbiye çıkar mı?" derken...

Beşiktaş'ta şampiyonluk iddiasının kalmamasının ardından gündem önümüzdeki sezon takımı kimin çalıştıracağı. NTV Spor Muhabiri Övünç Özdem, siyah belazlı camiada yaşananları ve ihtimalleri aktardı. Özdem, Bilic'in Galatasaray derbisine çıkıp çıkmayacağı bile tartışılırken "Önümüzdeki sezon da devam etmek istiyoruz" açıklamalarının gelmesinde taraftar tepkisinin etkili olduğunu dile getirdi.
 
14/16 canlı yayınına bağlanan Övünç Özdem, "Dün Yönetim Kurulu toplantısına girilirken merak edilen Bilic'in Galatasaray derbisine çıkıp çıkmayacağıydı. Ama toplantıda oy birliğiyle 2 hafta daha devam kararı alındı" dedi. Özdem, Bilic ile devam kararında taraftarların tavrının da etkili olduğunu belirtti. Övünç Özdem, Beşiktaşlı taraftarların, Bilic'in gönderileceği yönündeki haberler üzerine gerek sosyal medyada gerekse de camia içinde tepki göstermesi ve Hırvat çalıştırıcıya destek vermesinin Başkan ve yöneticiler üzerinde etkili olduğunu belirtti.

Bilic'in önümüzdeki sezon da takımın başında olmasını kalan 2 maçın kazanılmasına bağlayan ama yine de düşük bir ihtimal olduğunu belirten Özdem, "Çok düşük ihtimal de olsa Beşiktaş önümüzdeki sezon bir süre Bilic ile devam edebilir. Ama dediğim gibi bu cok düşük ihtimal" diye konuştu.
 
Özdem, yeni hoca arayışlarının sürdüğünü de belirtti.

Daha önce Başkan Fikret Orman'ın yüzyüze görüştüğü Lucescu'nun son açıklamaları sonrası bu konuda umut kalmadığını ifade eden NTV Spor muhabiri, "Lucescu'yu Beşiktaş'ın listesinden çıkarmalıyız" diye konuştu.
 
Özdem, siyah beyazlı takımın teknik direktör adayları olarak ise Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'yi gösterdi. Bursaspor ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Şenol Güneş konusunda yönetimde görüş ayrılıkları olduğunu dile getiren NTV Spor Munabiri, "Yine de Güneş güçlü adaylardan biri. Mustafa Denizli de ismi geçen, akılda olan teknik direktör adaylarından" dedi.
 

Sayfa Yükleniyor...