"Beşiktaş'tan değil, yurtdışından teklif var"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0'lık Fenerbahçe galibiyetini değerlendirirken, "3 maçta elimizden kaçırmıştık, bunda galip geldik" dedi. Galatasaray ile oynayacakları final maçını kazanmak istediklerini vurgulayan Güneş, isminin Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili olarak ise, "Bana Beşiktaş'tan teklif gelmedi, yurtdışından var" dedi.

NTV Spor 21.05.2015 - 22:59
"Beşiktaş'tan değil, yurtdışından teklif var"

Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Fenerbahçe'yi 3-0 yenip finale çıktıkları maç sonrası soruları yanıtladı. İkinci maçlarda daha iyi oynadıkları yorumu üzerine Şenol Güneş, "Bizde değişen bir şey yok. Sezon başından beri sahada iyi futbol sergileyeme çalışıyoruz. Güzel futbolla sonuç almaya çalıştık. Ama düşündüğümüz puanları alamadık. Oyuncularımız her gün kendini geliştiriyor. Fenerbahçe ile bu sezon dördüncaü maçımız. İlk 3 maçta elimizden kaçırdık. Bugün sonucun böyle olması takdir-i ilahi. Sezonu erken açan bir takım olarak bu performansı sergilediğimiz için mutluyum. Bütün arkadaşlarıma, taraftara, camiaya hayırlı olsun diyorum. Kupayı alırsak daha iyi olacak" dedi.

Rövanşa gelirken Fenerbahçe'yi yenebileceklerini düşünerek geldiklerini vurgulayan Şenol Güneş, "Gol atmanın yanında kolay goller yiyoruz. Diğer 3 tane maça göre bugün daha iyi oynadık. Fenerbahçe'yi 3-0 öne geçmemize rağmen hala rahat değildik. Bu bizim tecrübesiz olduğumuzu gösteriyor. Taraftarın az olmasının sahayı fazla etkilemedi. Bu onların şanssızlığı, baskı kuramadılar. Hakem Bülent Yıldırım'ı daha önce eleştirdim ama bu maçta bir sorun olmadı. Oyuncularım da kendi oyununu oynamaya çalıştı. İnşallah Galatasaray maçını kazanırız. Sezon başından bu yana sıkıntılarımız var. Ligde güzel maçlar olmadı. İnşallah kupa finali güzel bir maç olur" ifadelerini kullandı.  

"BEŞİKTAŞ'TAN DEĞİL YURTDIŞINDAN TEKLİF VAR"
Bursaspor'un keyif veren bir takım olduğunun hatırlatılması ve isminin Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili olarak ise deneyimle teknik adam şu ifadeleri kullandı, "Nihayetinde, futbol bir oyun. Türk futbolunu renkli ve farklı yapmak için antrenör ve oyuncular eksik kalıyoruz. Ben bunu yıkmaya çalışıyorum. Beşiktaş, Avrupa'da iyi sonuçlar almıştı. Brugge maçından sonra moralleri bozuldu. Ancak Türkiye'deki sıkıntılardan dolayı tez kırılıyoruz. Bana göre Beşiktaş yönetimi de oyuncuları da teknik heyeti de başarılıydı. Ancak son maçlarda iyi sonuçlar alamadılar ve eleştiriler onlara yöneldi. Türkiye'de bunları kırmak gerekiyor. Şansımla ilgili daha önce de söyledim. Söz verdim, bir yılım bitinceye kadar buradayım. Bursa beni, ben Bursa'yı seviyorum; ama bu profesyonel bir iş. Yönetimle oturup konuşacağız. Ortak değerlerde buluşursak, neden olmasın? Beşiktaş'ın teveccühüne teşekkür ediyorum. Ama bana resmi teklif yok. Bunu speküle edip camiayı ve yönetimi zor durumda bırakmamak lazım. Yurtdışından teklifler var. Gelen teklife maçlar bittiğinde, 31 Mayıs'ta  gelin konuşalım demiştim. Şimdi 3 mayıs diyorum. Beşiktaş'ın da yönetimini ve hocasını zor durumda bırakmak istemiyorum. Beşiktaş'tan teklif yok ama yurtdışından var. Hangi takımdan teklif geldiği de bende kalsın."

Sayfa Yükleniyor...