F.Bahçe'de gözler Başakşehir maçında

Fenerbahçe'de Bursaspor maçı moralleri bozdu. Futbolcular ve teknik ekip sessizliğe bürünmüş durumda.

NTV Spor 22.05.2015 - 15:10
F.Bahçe'de gözler Başakşehir maçında

Fenerbahçe'de Bursaspor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet ile birlikte final biletinin kaçması ve tribünlerin tepkisi moralleri bozdu. Deplasmanda alınan 2-1'lik galibiyetin morali ve güveniyle sahaya çıkan sarı lacivertli takım bu sezon maç kaybetmediği Bursaspor'a karşı ağır bir yenilgi alarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular ve teknik ekip üzgün bir şekilde soyunma odasına gittiler. Soyunma odasında tam bir sessizlik ortamı hakimdi. Moralleri bozuk futbolcularının yanına giden İsmail Kartal da bu sessizliğe ortak oldu.

Maç sonunda takım stattan hep birlikte ayrılmadı. Sadece arabası Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde olan futbolcular takım otobüsüne bindiler. İsmail Kartal da basına görünmeden Saracoğlu'nu terketti.

Maçın sabahında da moraller düzelmedi. Sabah antrenmanı belki de sezonun en sessiz antrenmanı oldu. Futbolcuların morallerinin bozuk olduğu her hallerinden belli olurken, İsmail Kartal da oyuncularıyla bir toplantı yapmayı tercih etmedi.

ARA YOK
Sarı-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'de 25 Mayıs Pazartesi günü İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Bursaspor maçına 11'de başlayan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı, diğer oyuncuların ise ısınma hareketlerinin ardından pas ve şut çalıştığı belirtildi.

Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Caner Erkin ve Egemen Korkmaz'ın takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştıkları kaydedildi.

Sarı-lacivertli takım, İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarına yarın devam edecek.

 

Sayfa Yükleniyor...