"Bir türlü galip gelemedik"

Beşiktaşlı futbolcu Kerim Frei, son haftalara kadar güzel bir sezon geçirdiklerini, ancak son dönemde şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi.

NTV Spor 24.05.2015 - 23:44
"Bir türlü galip gelemedik"

Siyah-beyazlı futbolcu, Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, sezonu üçüncü sırada tamamlayacak olmalarını şanssızlıklara bağlayarak, "Son maçlara gelene kadar çok güzel bir sezon yaşıyorduk, ancak son karşılaşmalarda bir türlü galip gelemedik" dedi.

Puan kaybettikleri maçlarda pozisyonlar bulduklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini kaydeden Kerim Frei, "Pozisyonumuz var, şansımız var ama fırsatları değerlendiremeyince sezonu böyle kapatıyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olmasıyla ilgili soru üzerine Kerim Frei, "Bu konu hakkında yorum yapmak benim işim değil. Ben sadece işimi yapıyorum ve ona konsantre oluyorum. Geri kalanı benim görevim değil" ifadelerini kullandı.

Bu arada stattan özel araçla ayrılan Beşiktaşlı Demba Ba'ya, Galatasaraylı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Demba Ba'yla fotoğraf çektiren sarı-kırmızılı taraftarlar, Senegalli futbolcuya sevgi gösterilerinde bulundu.

 

Sayfa Yükleniyor...