"Yer gök sarı-kırmızı olsun"

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, 4. yıldızı getiren şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 25.05.2015 - 22:43
"Yer gök sarı-kırmızı olsun"

"Bütün Galatasaraylılar çok mutlu" diyen Özbek, “Bugün şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz demiştim ve öyle oldu. Bu şampiyonlukta emeği geçen; bütün sporcularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Dün bir taraftarımızı kaybettik, keşke o da yaşasaydı. Bu şampiyonluğumuzu kutluyoruz; ama içim sızlıyor.  Keşke o da yaşasaydı da o da şampiyonluğu görseydi. Şampiyonluğu ona armağan ediyorum. Şampiyonluk tüm Galatasaraylılara kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

"GELENEK BOZULMADI"
Şampiyonluk nasıl geldi sorusuna ise Dursun Özbek şu yanıtı verdi, "Göreve geldiğimizin hemen ertesinde Hamza Hoca'yı göreve çağırdık. Hamza hoca bağrımızdan çıkmış bir aslanımız. Bu camianın bütünmleşmenin başarısıdır. Düşünün ki Galatasaray'da bir yılda üç yönetim değişti. Galatasaray ilklerin takımıdır. Gelenek bozulmadı" diye konuştu.
 
"ŞAMPİYONLUĞUN KEYFİNİ DOYA DOYA YAŞAYIN"
Şampiyonluğun ardından camianın çok rahatladığını dile getiren Özbek, “Bütün bunların ardından herkes çok rahatladı. Dolayısıyla bu şampiyonluğun keyfini doya doya yaşamak istiyoruz. Bu şampiyonluğu kutlamak istiyoruz. Anamızın ak sütü gibi helal. Bütün taraftarlar şampiyonluğu kutlasın. Yer gök sarı-kırmızı olsun” dedi.

Sayfa Yükleniyor...