Hamzaoğlu'dan sihirli dokunuş!

Galatasaray'ın şampiyonluğunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu faktörü ön plana çıktı.

NTV Spor 25.05.2015 - 23:54
Hamzaoğlu'dan sihirli dokunuş!

Akhisar Belediyespor'la ligde başarılı sonuçlar alan ve daha sonra A Milli Futbol Takımı'nda Fatih Terim'in yardımcılığına getirilen Hamza Hamzaoğlu, Duygun Yarsuvat'ın başkanlığa gelişinin ardından sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu oldu.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Galatasaray, Hamzaoğlu'yla birlikte şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline geldi. Hamzaoğlu yönetimindeki takım, ligdeki 22 maçta 17 galibiyet alırken sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor'a mağlup oldu. Galatasaray bu maçlardan birinde ise beraberlikle ayrıldı.

Son olarak Beşiktaş'ı sahasında 2-0 mağlup eden Hamzaoğlu yönetimindeki Galatasaray, zirve yarışındaki rakibi Fenerbahçe'nin Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından ligin bitimine 1 hafta şampiyonluğunu ilan etti.

KUPADA DA FİNALE ÇIKARDI
Ligde takımını şampiyonluğa taşıyan genç teknik adam Ziraat Türkiye Kupası'nda da mutlu sona oldukça yakın. Sarı-kırmızılılar 3 Haziran'da Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadı'nda final maçına çıkacak.

ASLAN 15 YIL SONRA DUBLE DUBLE YAPABİLİR
En son 1999-2000 sezonunda hem Süper Lig'i hem de Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray, tam 15 yıl aradan sonra duble duble yapma şansı yakaladı.

Sayfa Yükleniyor...