Toure kalıyor!

Manchester City yönetiminden Yaya Toure'ye ayrılık izni çıkmadı. Toure'nin menajerine göre City’li yetkililer; "Bizim için çok önemlisin" diyerek deneyimli oyuncudan kontratına saygı göstermesini istedi.

NTV Spor 26.05.2015 - 11:09
Toure kalıyor!

Transfer döneminde yanıtı merak edilen sorulardan biri de Yaya Toure'nin Manchester City'den ayrılıp ayrılmayacağı. Daha düne kadar deneyimli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyordu. Hatta Inter Başkan Yardımcısı Javier Zanetti, Toure'yi kadrolarına katmaya çok yakın olduklarını açıklamıştı.

Sezon başında doğum günü kutlanmadığı gerekçesiyle yönetim ile arasına soğukluk giren Toure de sık sık mutsuz olduğunu ima ediyor ve ayrılık sinyalleri veriyordu. Ancak Toure'nin menajeri Dimitri Seluk, Fildişi Sahil'li oyuncunun kulübünde kalacağını açıkladı.

Seluk'a göre Manchester City'li yöneticiler Toure'ye; "Bizim için gitmene izin veremeyecek kadar önemlisin" dedi. City ile 2 yıllık daha sözleşmeleri olduğunu hatırlatan Menajer Seluk, bu durumda Toure'nin kulüpten ayrılmasının çok zor olduğunu ifade etti.

Toure, 2010 yılında Barcelona'dan transfer olduğu Manchester City'de 2 Premier Lig, 1 Federasyon Kupası ve 1 Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.


 

Sayfa Yükleniyor...