Benitez Madrid yolunda!

Carlo Ancelotti'nin görevine son veren Real Madrid Yönetimi, takımın başına Rafael Benitez'i getirmeye hazırlanıyor. Benitez'in Menajeri, anlaşmanın yüzde 99 oranında sağlandığını açıkladı.

NTV Spor 26.05.2015 - 11:52
Benitez Madrid yolunda!

Real Madrid'in bu sezon büyük bir kupa kazanamaması Carlo Ancelotti'nin işine mal oldu. Takıma geçen sezon tarihinin 10. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu ve Kral Kupası'nı kazanan Ancelotti'yi Cristiano Ronaldo bile kurtaramadı. Yıldız oyuncu sosyal medya hesabı aracılığıyla gelecek sezon da Ancelotti ile çalışmak istediğini açıklasa da İtalyan teknik adamın görevine son verildi.

Son günlerde adı Milan ile anılan Ancelotti'nin teknik direktörlüğe 1 yıl ara vermesi bekleniyor. Deneyimli teknik adam bu süreçte kendisini uzun süredir rahatsız eden belinden operasyon geçirecek.

"Ancelotti'nin neyi yanlış yaptığını ben de bilmiyorum. Ancak kulübün hedefleri çok yüksek. Her ne kadar oyuncular Ancelotti'yi çok sevse de kendisiyle yollarımızı ayırmak zorundaydık" diyen başkan Florentino Perez, yeni teknik direktörü gelecek hafta açıklayacaklarını söyledi.

Perez'in açıklayacağı ismin büyük olasılıkla Rafael Benitez olması bekleniyor. Benitez'in menajeri de transferin olumlu sonuçlanacağı yolunda çok umutlu konuştu. Menajer Ernesto Bronzetti; "Rafael Benitez yüzde 99 gelecek sezon Real Madrid'in başında olacak" dedi.

Sayfa Yükleniyor...