Liverpool'a Origi'den kötü haber!

Gelecek sezon Liverpool forması giymesi beklenen Belçikalı genç forvet Divock Origi, Lille formasıyla unutmak isteyeceği bir sezonu geride bıraktı. Fransız basını, Origi'ye Ligue-1'in en kötü 11'inde yer verdi.

NTV Spor 26.05.2015 - 14:25
Liverpool'a Origi'den kötü haber!

Fransız basını, Ligue-1'in en kötülerini seçti.

Sezonun en kötü takımının forvetinde Lille forması giyen Divock Origi bulunuyor. Fransız basınına göre bu sezon 33 maçta sadece 8 gol atabilen Origi, son dünya kupasında sergilediği performansla gelecek vaadettikten sonra büyük hayal kırıklığı yarattı.

Henüz 20 yaşındaki Belçikalı oyuncu, gelecek sezon Liverpool forması giyecek. Origi'nin formsuzluğu şimdiden menajer Brendan Rodgers'ı düşündürüyor. Zira bu sezon Sturridge, Balotelli, Lambert, Borini gibi forvetlerden hiç verim alamayan Liverpool, Origi'nin kadroya katılmasını umutla bekliyordu.

Menajer Brendan Rodgers, forvetlerinin sakatlık sorunları ve formsuzlukları nedeniyle sezonun büyük bölümünde Raheem Sterling'i sahte 9 numara rolünde sahaya sürmüştü. Liverpool, Divock Origi'yi dünya kupası sonrası transfer etmiş ve kadrosuna dahil etmeden kulübü Lille'e kiralamıştı.

Sayfa Yükleniyor...