Wenger ateş püskürdü!

Arsenal Menajeri Arsene Wenger yoğun turnuva programından şikayet edip; FIFA'ya tepki gösterdi. Fransız menajer FIFA'yı oyuncuların sağlıklarını düşünmemekle suçladı.

NTV Spor 26.05.2015 - 14:29
Wenger ateş püskürdü!

Arsenal için sezon hala bitmedi! Bu yıl Premier Ligi 3. sırada tamamlayıp; doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Londra ekibi hafta sonunda İngiltere Federasyon Kupası finalinde Aston Villa ile karşı karşıya gelecek.

Londra ekibinin Güney Amerikalı oyuncuları Alexis Sanchez ile David Ospina, Federasyon Kupası finali biter bitmez milli takım kamplarına katılmak üzere yola çıkacaklar. Copa Amerika, 11 Haziran'da başlıyor.

Turnuvanın 4 Temmuz'a kadar devam edeceğini hatırlatan menajer Arsene Wenger, FIFA'ya sert eleştiriler getirdi. Dünya Kupası ile aynı yılda Copa Amerika düzenlenmesine tepki gösteren Wenger, FIFA'yı oyuncuların sağlıklarını düşünmemekle suçladı.

Copa Amerika'yı korku içinde izleyeceğini ifade eden Wenger, "Alexis Sanchez önce Dünya Kupası'na katıldı; ardından bizim için 50 maça çıktı ve şimdi de Copa Amerika'da mücadele etmek zorunda. Bence hiçbir oyuncu bu kadar yoğun şekilde oynamaya zorlanmamalı. Ancak FIFA'nın oyuncuların sağlığını düşündüğünü hiç sanmıyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...