"50-60 bin kişinin önünde kupamızı alacağız"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Süper Lig'de sezonun son maçını deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayıp, şampiyonluk kupasını Türk Telekom Arena'da kaldıracaklarını söyledi.

NTV Spor 26.05.2015 - 22:18
"50-60 bin kişinin önünde kupamızı alacağız"

Sarı-kırmızılı futbol takımının doktoru Yener İnce'nin Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen düğününe katılan Albayrak, girişte basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Çaykur Rizespor ile yapacakları son lig maçını kendi evlerinde oynama isteklerine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu yönde bir karar almadığının hatırlatılması üzerine Albayrak, "Konuyu federasyonla konuştum. Çaykur Rize maçını oynayıp İstanbul'a döneceğiz ve şampiyonluk kupasını Türk Telekom Arena'da kaldıracağız. Kupa seremonisi İstanbul'da olacak. Taraftarımızın önünde, 50-60 bin kişinin önünde kupamızı alacağız" diye konuştu.

Maçın İstanbul'da oynanmasıyla ilgili Çaykur Rizespor'la da görüştüklerini, rakiplerinin Türk Telekom Arena'nın tamamının bilet hakkını istediğini aktaran Albayrak, şunları söyledi:

"Ben federasyona çok teşekkür ediyorum. Federasyonun bu konuda bir müdahalesi yok. Bizim burada satmış olduğumuz kombineler vardı ve onlara tekrar bilet satmanın yersiz olacağını düşündük. 'Rize'de oynayalım' dedik. Oradan dönüşte de kutlamayı yine hep birlikte yaparız. Ne federasyon ne biz ne de Çaykur Rizespor zor durumda kaldı. Karadeniz bölgesinde çok sayıda Galatasaray taraftarı var. Onlar da maçın Rize'de oynanmasını çok istiyorlardı. Onlara da hak verdik."

Öte yandan, düğüne katılanlar Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst ise, "Dün şampiyonluk olduk ve keyiflendik. Hala da kutlamalar devam ediyor. Önümüzde bir maçımız daha var. Rize'de gidip oynamak istedik. Orada da taraftarlarımız var. Maçımızı orada yapacağız ama gelip kupa törenini burada gerçekleştireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...